Stamboom Mentink » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 786:

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruij Keupink (geboren in 1824), een kind van Jan KEUPINK en Euphemia LOHUIS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lambertus Mentink (geboren in 1825), een kind van Machiel MENTINK en Maria van de BEEK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Derks (overleden in 1825), een kind van Derk PETERS en Bartje JANS, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johanna DERKS

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Tijhuis (geboren in 1825), een kind van Johannes GANZEVLES en Maria TIJHUIS, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Grada GANZEVLES

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Klaassen (geboren in 1825), een kind van Gerrit Jan KLAASSEN en Wilhelmina BOSCH, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Berendina Morshuis (geboren in 1825), een kind van Egbert MORSHUIS en Hendrika NIJHUIS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus van der Moolen (geboren in 1825), een kind van Hendrik van der MOOLEN en Maria ZWAKENBERG, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aleida Weusthof (overleden in 1826), een kind van Albert WEUSTHOF en Hermina van de EEKTE, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Aleida EEKTE

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gezina Rekers (overleden in 1826), een kind van Jan REKERS en Christina BORGGREVE, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Zuzanna REKERS

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gesina Lansink (geboren in 1827), een kind van Egbertus LANSINK en Johanna SCHOLTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.