Stamboom Mentink » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 781 - 786 van 786:

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arendje van Zon (overleden in 1963), een kind van Johannes van ZON en Jacoba ROS, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Arie van ZON

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Franciscus Henricus Steijlen (overleden in 1964), een kind van Henricus STEIJLEN en Hendrica IVITS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbertus Jongeling (overleden in 1967), een kind van Willem JONGELING en Anthonia KLARENBEEK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Catharina Josephina Mentink (overleden in 1968), een kind van Gerhardus Wilhelmus MENTINK en Maria Catharina MOONEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sieuwert Fellinger (overleden in 1968), een kind van Johannes Harmannus FELLINGER en Gezina RONDE, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harkolinus Fellinger (overleden in 1969), een kind van Johannes Harmannus FELLINGER en Gezina RONDE, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.