Stamboom Mentink » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 786:

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aleida Keupink (geboren in 1815), een kind van Jan KEUPINK en Euphemia LOHUIS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christina Timmer (geboren in 1816), een kind van Peter TIMMERS en Maria MENTINK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Kok (geboren in 1817), een kind van Jan Hendrik KOK en Elisabeth PETERS, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hendrik KOK

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannes Keupink (geboren in 1817), een kind van Jan KEUPINK en Euphemia LOHUIS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem van der Moolen (geboren in 1818), een kind van Hendrik van der MOOLEN en Maria ZWAKENBERG, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Peeter Janssen (geboren in 1819), een kind van Peeter JANSSEN en Hendrika van DOMMELEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gezina Keupink (geboren in 1819), een kind van Jan KEUPINK en Euphemia LOHUIS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Euphemia Morshuis (geboren in 1819), een kind van Egbert MORSHUIS en Hendrika NIJHUIS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Lansink (geboren in 1819), een kind van Egbertus LANSINK en Johanna SCHOLTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Lansink (overleden in 1819), een kind van Egbert LANSINK en Euphemia SCHOLTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.