Stamboom Menting » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 2.778:

Hendrik Jan Bargerbos is geboren op 22 februari 1814 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gerrit van Amerongen en Everdijna Eenink zijn getrouwd op 26 februari 1814 in Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Lammert Eenink is geboren op 4 maart 1814 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Berend Eenink is geboren op 15 maart 1814 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jan Wansink is geboren op 26 maart 1814 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Garrit (Gerrit) Groot Regelink en Hendrika Meulenbrugge zijn getrouwd op 8 april 1814 in Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Jan Freriks en Willemina Kraijenbrink zijn getrouwd op 21 april 1814 in Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Henricus Menting is overleden op 15 mei 1814 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Harmanus Wesselink en Hendrika Brinkerhof zijn getrouwd op 20 mei 1814 in Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Nicolaas van Uum is geboren op 22 mei 1814 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.