Stamboom Menting » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 2.771 - 2.778 van 2.778:

Johanna Berendina Lenselink is overleden op 8 november 1958 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Hendrika Johanna Baltzer is overleden op 22 februari 1959 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Gradus Johannes Wissink is overleden op 19 april 1959 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Arend Jan Elberg is overleden op 14 september 1959 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Albert Peppelman is overleden op 19 januari 1960 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan Albert Mentink is overleden op 3 juni 1960 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Bernadina Menting is overleden op 20 juni 1960 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Derk Lodeweegs is overleden op 1 juli 1960 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.