Stamboom Menting

Foto van Peter Menting
De publicatie Stamboom Menting is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 45.753 personen. Vanwege privacy zijn 2.145 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 12 juli 2021.


Mijn naam is Peter Menting, geboren in 1947 te Nijmegen. Ik doe onderzoek naar mijn voorouders en aanverwante familieleden.

De tak Menting Hengelo (Gld) / Heteren waar vermoedelijk mijn grootouders vanaf stammen start voor mij, voor zover ik het heb kunnen onderzoeken, vanaf ca.1625. Het probleem is dat uit de periode van voor 1750 de naam Menting ook wordt geschreven als Mentinck en Mentink. Omstreeks 1750 gaat de naam Mentinck / Mentink over in de naam Menting.

Ik ben ook op zoek naar gegevens over de familie Janssen waar mijn moeder van afstamt. Zij is geboren in Nijmegen en dat geldt ook voor haar ouders, oudouders en stamouders. Daarnaast doe ik onderzoek naar de familie Verton waar mijn vrouw vanaf stamt. Haar famile komt uit zeeland.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!