Stamboom Menting » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 2.721 - 2.730 van 2.778:

Antjen van Aaken is overleden op 22 januari 1946 te Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johanna Aleida Peppelman is overleden op 3 februari 1946 te Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Doetinchem » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Arent Jan Elberg (Elburg) is overleden op 4 februari 1946 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Bernard Smeitink is overleden op 28 maart 1946 te Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Doetinchem » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Berendina Reinira Maria Klaassen is overleden op 28 juli 1946 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johanna Willemina Kaalberg is overleden op 31 augustus 1946 te Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Doetinchem » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Menting is overleden op 27 december 1946 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Dina Johanna ter Maat is overleden op 30 december 1946 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Maria Johanna van Aken is overleden op 3 januari 1947 te Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Franciscus Schadron is overleden op 20 maart 1947 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.