Stamboom Martens IJsselstreek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 306:

Trienje(Catharina) Blankendaal is geboren op 24 april 1790 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorten - Doopsgezind.

Bekijk suggestie

Aagje Jans Quant is geboren op 21 april 1796 te Heerhugowaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heerhugowaard » Dopen.

Bekijk suggestie

Pieter Jansz Grin en Dieuwertje Pieters Vennik zijn getrouwd op 7 mei 1797 in Heerhugowaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heerhugowaard » Bijlagen bij ondertrouw- en trouwboek.

Bekijk suggestie

Pieter Jansz Grin en Dieuwertje Pieters Vennik zijn getrouwd op 7 mei 1797 in Heerhugowaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heerhugowaard » Ondertrouw- en trouwboek.

Bekijk suggestie

Neeltje Pieters Grin is geboren op 1 februari 1798 te Heerhugowaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heerhugowaard » Dopen.

Bekijk suggestie

Arien Jansz Quant en Trijntje Simonsd Weel zijn getrouwd op 19 november 1809 in Heerhugowaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heerhugowaard » Ondertrouw- en trouwboek.

Bekijk suggestie

Ariaantje Noordstrand is geboren op 23 februari 1810 te Heerhugowaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heerhugowaard » Dopen.

Bekijk suggestie

Willem Dekker is geboren op 17 november 1810 te Heerhugowaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heerhugowaard » Dopen.

Bekijk suggestie

Ari Baltus is overleden op 26 december 1810 te Heerhugowaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heerhugowaard » Register van overledenen, belasting op het recht van successie.

Bekijk suggestie

Neeltje Smit is geboren op 9 mei 1812 te Heerhugowaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heerhugowaard » Dopen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.