Stamboom Magnee - van Mullem » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 121:

Bartholomeus Klazes Bambach en Pietje Cornelis van der Form zijn getrouwd op 9 juli 1820 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Cornelis Fransen van der Form is overleden op 22 september 1823 te Franekeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franekeradeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Klaas Wassenaar en Gezina Hanekamp zijn getrouwd op 1 februari 1824 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Klaas Wassenaar is geboren op 6 maart 1824 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gezina Hanekamp is overleden op 24 april 1826 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Klaas Wassenaar en Jetske Jans van der Wal zijn getrouwd op 7 september 1826 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Rigtje de Boer is geboren op 28 oktober 1826 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Dirk Antoon Minses en Johanna Catharina Kipperman zijn getrouwd op 21 december 1828 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Franciscus Bambach is geboren op 23 augustus 1829 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Geertje Alberts Klomp is geboren op 29 december 1830 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.