Stamboom Magnee - van Mullem » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 121:

Johannes Cornelis Hamerstein is overleden op 12 januari 1814 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Catharina Hanekamp is geboren op 28 juli 1814 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Janke Wytzes Oenema is geboren op 5 september 1814 te Doniawerstal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Doniawerstal » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Adams Müller is overleden op 9 september 1815 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hiltje Panhuis is geboren op 8 juni 1817 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Broer Bernardus Holtrop en Cornelisje van de Linde zijn getrouwd op 29 juni 1817 in Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Anne Lelsz is geboren op 11 februari 1819 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Grietje Broers is overleden op 13 april 1819 te Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Sjoerd Hendriks Müller en Sjieuwke Thomas van der Werf zijn getrouwd op 28 november 1819 in Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Trijntje Douwes Faber is overleden op 23 april 1820 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.