Stamboom Langendoen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 406:

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbert Verhoeff (overleden in 1835), een kind van Abraham Verhoeff en Pietertje Oversteeg, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Pieter Verhoeff

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacomijntje van Buuren (overleden in 1835), een kind van Gerrit Buuren, van en Annetje Oudwater, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jaapje van Veen (overleden in 1837), een kind van Jacob Corneliszn Veen, van en Arentje Schouten, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan van Veen,

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kommer Roskam (overleden in 1837), een kind van Adam Roskam en Jannetje Roskam, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Teunis Roskamp

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van der Velde (overleden in 1838), een kind van Pieter Velde, van der en Arentie Roskam, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Gorzeman (overleden in 1838), een kind van Hendrik Gorseman en Jannetje Mondeling, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lijbe Roskam (overleden in 1838), een kind van Job Adamszn Roskam en Cornelia Nederpelt, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Arentie Roskam

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Oudwater (overleden in 1839), een kind van Heerman Oudwater en Annetje Schipper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacomijntje van Buuren (overleden in 1839), een kind van Gerrit Buuren, van en Annetje Oudwater, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietertje van Buuren (overleden in 1839), een kind van Gerrit Buuren, van en Annetje Oudwater, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.