Stamboom Langendoen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 406:

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietertje Adams Roskam (overleden in 1821), een kind van Adam Roskam en Jannetje Roskam, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Teunis Roskamp

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis de Man (overleden in 1824), een kind van Jacobus Man, de en Hester Droogsteen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk van Marion (overleden in 1826), een kind van Cornelis Marion, van en Hester Plooster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adam van Marion (overleden in 1826), een kind van Cornelis Marion, van en Elisabeth Gijzelen, van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermina Verhoeff (overleden in 1826), een kind van Abraham Verhoeff en Pietertje Oversteeg, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Pieter Verhoeff

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Veen (overleden in 1827), een kind van Jacob Corneliszn Veen, van en Arentje Schouten, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan van Veen,

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Barendijntje Bravenboer (overleden in 1828), een kind van Pieter Corneliszn Bravenboer en Jannetje Cornelis Ouddijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Gorzeman (overleden in 1829), een kind van Hendrik Gorseman en Jannetje Mondeling, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arij van Veen (overleden in 1830), een kind van Jacob Corneliszn Veen, van en Arentje Schouten, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan van Veen,

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabet van Marion (overleden in 1830), een kind van Leenderd Mariom, van en Anna Krijgsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.