Stamboom Langendoen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 406:

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje van der Velde (overleden in 1831), een kind van Pieter Velde, van der en Arentie Roskam, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietertje de Raadt (overleden in 1831), een kind van Willem Raadt, de en Adriaantje Boer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lena Roskam (overleden in 1831), een kind van Job Adamszn Roskam en Cornelia Nederpelt, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Arentie Roskam

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Heiltje Visser (overleden in 1831), een kind van Frans Visser en Elisabeth Meeldijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Langendoen (overleden in 1832), een kind van Hendrik Langendoen en Susanna Driel, van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos geboren zoon van Buuren (overleden in 1833), een kind van Gerrit Buuren, van en Annetje Oudwater, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos geboren zoon Schipper (overleden in 1833), een kind van Helenus Schipper en Pietertje Assenberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Veen (overleden in 1834), een kind van Jacob Corneliszn Veen, van en Arentje Schouten, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan van Veen,

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lena van Marion (overleden in 1834), een kind van Jan Marion, van en Neeltje Waal, van der, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos geboren dochter Schipper (overleden in 1834), een kind van Helenus Schipper en Pietertje Assenberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.