Stamboom Kuiper, Zantingh, Bijkerk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 257:

Abraham Hindriks Potter is overleden op 10 mei 1836 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerke Meinderts Hazekamp en Grietje IJles Bousema zijn getrouwd op 26 september 1836 in Grijpskerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grijpskerk » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Derk BOS is geboren op 7 november 1836 te Nieuwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwolda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

NN Kuiper is overleden op 24 maart 1837 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

NN Kuiper is geboren op 24 maart 1837 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Obbe Boeles Woldendorp en Hinderika Buringa zijn getrouwd op 6 mei 1837 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Annechien Klaasens Noorman is overleden op 30 maart 1838 te Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Albert Harmannus Kruit Ploeger is geboren op 21 april 1838 te Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Takens en Jantien Poelma zijn getrouwd op 14 juni 1838 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Geerts Mulder en Annigijn Wigchers Buringa zijn getrouwd op 1 december 1838 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.