Stamboom Kuiper, Zantingh, Bijkerk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 257:

Harm Kuiper is geboren op 12 augustus 1829 te Scheemda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Scheemda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hinderk Hekman is overleden op 23 december 1831 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

NN Kuiper is overleden op 17 februari 1832 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

NN Kuiper is geboren op 17 februari 1832 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aldert Buiringa en Fennechien Eisses zijn getrouwd op 10 mei 1832 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Horst en Leentien Takens zijn getrouwd op 27 oktober 1832 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Elizabeth Kuiper is geboren op 6 september 1833 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan van Werven (Willems) en Trientje van Dieken (Hendriks) zijn getrouwd op 21 november 1833 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Tebbe Hindriks is overleden op 17 maart 1835 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pieter Wigchers Buringa en Trientien Alberts van Bergen zijn getrouwd op 9 mei 1836 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.