Stamboom Kuiper, Zantingh, Bijkerk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 257:

Hemmechijn Dries is overleden op 3 februari 1822 te Scheemda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Scheemda » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jakob WOLTERS en Grietien van der Tuin (Harms) zijn getrouwd op 21 maart 1822 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Elzo Egges is geboren op 27 april 1822 te Scheemda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Scheemda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aaffien Hazekamp is geboren op 23 oktober 1822 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Eelbrendina Egges is overleden op 19 maart 1823 te Scheemda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Scheemda » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Haupt is geboren op 25 september 1823 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harmanna Klazina Gerbers is geboren op 14 oktober 1823 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Epke Hommes Graver is geboren op 14 november 1824 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Grietien van der Tuin (Harms) is overleden op 16 augustus 1826 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hilke Ebbes Buurma en Martje Jans Oosterman zijn getrouwd op 3 oktober 1826 in Scheemda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Scheemda » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.