genealogieonline

Stamboom Kroon en Telleman

Foto van Ineke Kroon

De publicatie Stamboom Kroon en Telleman is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 21.462 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 229 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze stamboom bevat 2 lijnen die mij (nagenoeg) kant en klaar aangeleverd werden.
De Kroon stamboom is uitgezocht door mijn nicht Ems Zuidgeest. Hoewel ik aanvankelijk ook onderzocht en genoteerd heb, ga ik er van uit dat haar versie, die ook op deze website gepubliceerd is, vollediger en uitgebreider is. Voor bronverwijzing en volledigheid verwijs ik de lezer dan ook naar haar site toe.(http://www.genealogieonline.nl/stamboom-zuidgeest-en-kroon/)
De mannelijke lijn van de Telleman familie werd voor het digitale tijdperk volledig uitgezocht door een ander familielid: Adri J. Telleman. Ik heb zijn gegevens gedigitaliseerd en mag ze met zijn toestemming hier publiceren. Hij heeft zijn gegevens gebundeld in een boek over de Telleman familie ('Stamboom en geschiedenis van de familie Telleman'). Niet alle gegevens zijn door mij overgenomen. Voor informatie en vragen kunt u contact met mij opnemen.
De gegevens over de vrouwelijke lijn van de Telleman familie, met name die van mijn oma Elizabeth van der Poel, heb ik over de loop van de jaren zelf verzameld. De gegevens zijn afkomstig uit diverse online bronnen. Bij twijfel zijn ze niet opgenomen. Uiteraard kunnen er fouten in zitten.
Vragen, opmerkingen en toevoegingen zijn van harte welkom. Ineke Kroon


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!