Stamboom Kooiman - Bruijn - Mantel - de Boer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 81 - 90 van 126:

Arieke van Tuil is geboren op 2 februari 1852 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Verhoeks is overleden op 24 februari 1852 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aart de Fockert en Marteintje van Eck zijn getrouwd op 26 november 1852 in Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth Dirks' van Hees is overleden op 19 december 1852 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Wessel Kluppel is overleden op 28 februari 1853 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Arien Gijsbertsz van den Oever is overleden op 6 januari 1854 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Gijsbertszn van Eck is overleden op 14 maart 1855 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Catharinus Kerkhoff en Huibertje Aldus zijn getrouwd op 28 mei 1855 in Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Willem Korstiaansz de Swart is overleden op 29 augustus 1855 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Karel Antonie Overwater en Cornelia Sonnevelt zijn getrouwd op 12 februari 1857 in Nederhemert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nederhemert » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.