genealogieonline

Stamboom Klumpers » Stamboom van Dagobert II der Franken

Generatie 1

1.

Dagobert II der Franken, zoon van Genebald I der Franken, is geboren rond 300 te Koln. Hij is getrouwd met East Franks.

Zij kregen 2 kinderen:

Dagobert II is overleden in 379 te Germania.

Generatie 2

2.

Clodomir Iv der Franken, zoon van Dagobert II der Franken en East Franks, is geboren in 324 te Germania. Hij is getrouwd met Blesinde de Alemannen, dochter van Chlodomer der Alamannen. Zij is geboren in 324. Blesinde is overleden in 403.

Zij kregen 2 kinderen:

Clodomir Iv is overleden in 389.

3.

Genobaud Frankcs Sicambrian, zoon van Dagobert II der Franken en East Franks, is geboren in 340. Genobaud is overleden.

Generatie 3

4.

Marcomer der Franken, zoon van Clodomir Iv der Franken en Blesinde de Alemannen, is geboren in 347 te Cologne, France. Hij is getrouwd (2) met Hildegonde di Lombardia, dochter van Flavius Richomeres di Franken en Ascyla Franken. Zij is geboren in 375 te Lombardy, Italy. Hildegonde is overleden in 425 te Saxsen.

Zij kregen 1 kind:

Hij is getrouwd (3) met Hildegonde di Lombardia, dochter van Flavius Richomeres di Franken en Ascyla Franken. Zij is geboren in 375 te Lombardy, Italy. Hildegonde is overleden in 425 te Saxsen.

Zij kregen 1 kind:

Marcomer is overleden in 404.

5.

Blesinde van Keulen, dochter van Clodomir Iv der Franken en Blesinde de Alemannen, is geboren in 374. Zij is getrouwd (1) met Vandalarius Wandalar, zoon van Winithar Ostrogoten. Hij is geboren rond 395 te Ukraine. Vandalarius is overleden in 459.

Zij kregen 1 kind:

Zij is getrouwd (2) met Theodemir van Thoxandrie der Franken, zoon van Richmar van Thoxandrie der Franken en Ascyla Toxandrie. Hij is geboren in 374 te Bourgogne, France. Hij is frankisch leider van beroep. Theodemir van Thoxandrie is overleden op 15 augustus 414 te Maritime Charente, Saintonge, France.

Zij kregen 2 kinderen:

Blesinde is overleden in 414.

6.

Argotta Frankcs Sicambrian, dochter van Genobaud Frankcs Sicambrian, is geboren in 370. Zij is getrouwd met Pharamond von Westphalia, zoon van Marcomer der Franken. Hij is geboren in 370 te Westphalia en, is gedoopt . Pharamond is overleden in 428 te Westphalia.

Zij kregen 2 kinderen:

Argotta is overleden.

Generatie 4

7.

Pharamond von Westphalia, zoon van Marcomer der Franken, is geboren in 370 te Westphalia en is gedoopt . Hij is getrouwd met Argotta Frankcs Sicambrian, dochter van Genobaud Frankcs Sicambrian. Zij is geboren in 370. Argotta is overleden.

Zij kregen 2 kinderen:

Pharamond is overleden in 428 te Westphalia.

8.

Ildegonde de Cologne, dochter van Marcomer der Franken en Hildegonde di Lombardia, is geboren in 399 te Koln. Zij is getrouwd met Clodion de Langharige of Franks, zoon van Theodemir van Thoxandrie der Franken en Blesinde van Keulen. Hij is geboren in 399 te Cologne, Westphalia, Germany en, is gedoopt . Hij is salisch franksisch koning van beroep. Clodion de Langharige is overleden op 1 april 448 te Frankish Kingdom.

Zij kregen 2 kinderen:

Ildegonde is overleden in 450 te Koln.

9.

Clodoweg de Franken, zoon van Marcomer der Franken en Hildegonde di Lombardia, is geboren in 405 te Bourgogne, France. Hij is getrouwd met Wedelphe of Thuringen.

Zij kregen 1 kind:

Clodoweg is overleden in 478 te Chef, France.

10.

Theodemir Thiudimir, zoon van Vandalarius Wandalar en Blesinde van Keulen, is geboren rond 410 te Ukraine en is gedoopt . Hij is getrouwd rond 450 met Erelieva van de Visigoten.

Zij kregen 2 kinderen:

Theodemir is overleden in 475 te Pannonie (It).

11.

Clodion de Langharige of Franks, zoon van Theodemir van Thoxandrie der Franken en Blesinde van Keulen, is geboren in 399 te Cologne, Westphalia, Germany en is gedoopt . Hij is salisch franksisch koning van beroep. Hij is getrouwd (1) met Ildegonde de Cologne, dochter van Marcomer der Franken en Hildegonde di Lombardia. Zij is geboren in 399 te Koln. Ildegonde is overleden in 450 te Koln.

Zij kregen 2 kinderen:

Hij is getrouwd (2) met Basina von Thuringen.

Zij kregen 3 kinderen:

Clodion de Langharige is overleden op 1 april 448 te Frankish Kingdom.

12.

Blesinde van Therouanne, dochter van Theodemir van Thoxandrie der Franken en Blesinde van Keulen, is geboren rond 400. Zij is getrouwd met Walmaer van Ruthenes En Cimbres, zoon van Erkembert van Ruthenes. Hij is geboren rond 395. Walmaer van Ruthenes is overleden.

Zij kregen 1 kind:

Blesinde is overleden.

Generatie 5

13.

Chlodion von Westphalia, zoon van Pharamond von Westphalia en Argotta Frankcs Sicambrian, is geboren in 395. Chlodion is overleden in 451.

14.

Adalbertus Moselle, zoon van Pharamond von Westphalia en Argotta Frankcs Sicambrian, is geboren in 405 te Westphalia. Adalbertus is overleden in 491 te Gaul, Moselle, Lorraine, France.

15.

Chlodebaud de Cologne, zoon van Clodion de Langharige of Franks en Ildegonde de Cologne, is geboren in 420. Hij is koning van keulen van beroep. Hij is getrouwd met Amalaberge de Saxe de France, dochter van Clodoweg de Franken en Wedelphe of Thuringen. Zij is geboren in 435 te Sachsen, Germany. Amalaberge de Saxe is overleden in 478 te Sachsen, Germany.

Zij kregen 1 kind:

Chlodebaud is overleden in 483.

16.

Ragnhard I de Cambrai, zoon van Clodion de Langharige of Franks en Ildegonde de Cologne, is geboren in 434 te Cambrai. Ragnhard I is overleden in 477.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC

De publicatie Stamboom Klumpers is samengesteld door (neem contact op).