Stamboom Klumpers

Foto van Theo Klumpers
De publicatie Stamboom Klumpers is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 16.692 personen. Vanwege privacy zijn 629 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 22 mei 2015.


De stamboom bevat gegevens over alle mensen die Klumpers he(e)t(t)en, en mensen die voorkomen in de kwartierstaat van mijn dochter. Hij bevat de periode 1300- heden. Mocht u wijzigingen hebben, fouten zien, of commentaar willem leveren dan graag een berichtje. Theo Klumpers

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!