Stamboom Klumpers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 4.169:

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Walrand Husson (geboren in 1708), een kind van Philippe Husson en Marie Jeanne del Tombe, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Susanne Husson

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth van den Broeck (geboren in 1709), een kind van Justinus van den Broeck en Helena van der Wijst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna van den Broeck (geboren in 1711), een kind van Justinus van den Broeck en Helena van der Wijst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van der Lit (geboren in 1712), een kind van Gerrit van der Lit en Cornelia van Leeuwen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anne del Tombe (geboren in 1714), een kind van Thomas del Tombe en Jeanne Maton, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Thomas de Tombe

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marie Anne del Tombe (geboren in 1715), een kind van Thomas del Tombe en Jeanne Maton, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Thomas de Tombe

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik de Jong (geboren in 1717), een kind van Jan Hendriks de Jong en Steijntje Dirkse Bicker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus van den Broeck (geboren in 1718), een kind van Justinus van den Broeck en Helena van der Wijst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Kip (geboren in 1719), een kind van Hendrik Kip en Lijsebeth Mulkhuijsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Flip de Best (geboren in 1720), een kind van Gerrit Flipse de Best en Pieternelletje Cente Schaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.