Stamboom Klumpers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 4.161 - 4.169 van 4.169:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Franciscus Johannes Dirks (overleden in 1964), een kind van Antonie Dirks en Maria Theresia van Deun, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Franciscus Eggermont (overleden in 1965), een kind van Petrus Eggermont en Maria Molenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Daniël van der Zwan (overleden in 1965), een kind van Hendrik van der Zwan en Cornelia van der Harst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus van Leent (overleden in 1965), een kind van Gerardus van Leent en Maria Pellenaars, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria van Leent

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Dijk (overleden in 1965), een kind van Albert Dijk en Hendrika van Ingen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Josephus Verspaget (overleden in 1965), een kind van Johannes Verspaget en Jacoba Henraath, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Antonetta de Man (overleden in 1966), een kind van Johannes Cornelis de Man en Antonetta van Asten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldus van Kuijeren (overleden in 1966), een kind van Arnoldus Petrus van Kuijeren en Wilhelmina Ida Henrica Klumpers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Josephina Bollen (overleden in 1968), een kind van Johannes Bollen en Adriana Dekkers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.