Stamboom Keesman

Foto van Peter Keesman
De publicatie Stamboom Keesman is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 8.809 personen. Vanwege privacy zijn 389 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 4 december 2023.


De stamboom van "Keesman" is op genealogieonline gezet ter ondersteuning van ons boek " Keesmannen De Bierstekers rond Barsingerhorn en Wieringerwaard". In het onderzoek naar onze voorouders hebben we ook zo veel mogelijk nakommelingen van vrouwelijke Keesmannen in beeld gebracht. Bijlage 1 van het boek bevat een lijst van meer dan 2600 nakomelingen van Keesmannen en hun partners, waarbij het jaar 1900 als limiet is gesteld. Dus deze stamboom biedt de mogelijkheid voor vele mensen om te achterhalen van welke Keesman zij afstammen. De stamboom bevat hierdoor vele onvolledige gezinnen omdat alleen die mensen zijn weergegeven die genetisch naar een Keesman leiden.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Peter Keesman
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!