Kwartierstaat Jonkman

Foto van Heidi Jonkman
De publicatie Kwartierstaat Jonkman is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 7.232 personen. Vanwege privacy zijn 102 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 25 april 2024.


Diverse personen doen deels onderzoek naar dezelfde families zodat van hen gegevens (deels) werden overgenomen.
Met dank aan Frans Angevaare, Erik Baalbergen, Hans Berkhout, Margriet Blok-Charbo, Ronald Gase, Fer Jantzen (parenteel Huisman), Olga Kroeders, Jos Onneweer, Rob Slotemaker, Theo Strik, Toos Thijssen-Hendrix, Marcel Tromp, Rein Wasscher, Lizette Wassenaar, waar gebruik is gemaakt van de publicities op hun websites.

Tevens dank aan Jan Commandeur, ir. J.J. Duivenvoorden, Wim van Egmond, Astrid Hofman, Hans Koeleman, Jan Koolloos, Dick van Maanen, Olga Remmerswaal, Mary Shipman-van Stein, Jean-Yves Soulcié, Cor Spruit, Siemon Staphorst, Pieter van der Voorn, Hans Verasdonck, C.Spruit, Karin Hofstede, en al die ik nog vergeten ben voor hun bijdragen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Heidi Jonkman

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Heidi Jonkman

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!