Stamboom Familie John, Amesz, van der Genugten Nederland-Duitsland

Foto van Rob.P. John
De publicatie Stamboom Familie John, Amesz, van der Genugten Nederland-Duitsland is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.987 personen. Vanwege privacy zijn 545 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 3 oktober 2023.


Stamboom van de familie John, waarbij de stamvader vermoedelijk Joannis Thomae John is die heeft geleefd in de omgeving van Heimbach-Weiss, Sassenhausen in de buurt van Koblenz Duitsland, rond 1650-1700. Verdere gegevens zijn nog niet gevonden. maart 2021. Zijn geboortplaats is tevens onbekend. Tevens uitgebreide gegevens over de familie Amesz, Ames,van der Genugten. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Rob.P. John
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!