Stamboom familie van der Putten

Foto van Rob.P. John
De publicatie Stamboom familie van der Putten is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.049 personen. Vanwege privacy zijn 431 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 3 oktober 2023.


De voorouders van de familie van der Putten komen voor tot dusver bekend uit de streek rond Beek en Donk, Noord-Brabant. De tak die ik uitzoek gaat vanuit Brabant naar Noord-en Zuid-Holland. Heeft u onderbouwde aanvullingen en/of vragen dan ben ik u zeer erkentelijk als u deze informatie wilt delen. De data wordt zorgvuldig behandeld volgende geldende richtlijnen.  

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Rob.P. John
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!