Stamboom Jan van Nielen (Carnisse ca 1600)

Foto van T. J. Roos
De publicatie Stamboom Jan van Nielen (Carnisse ca 1600) is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 6.067 personen. Vanwege privacy zijn 2.011 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 19 februari 2024.


NB de naam Van Nielenis in de loop der tijden op veel verschillende wijzen geschreven. In de updates zullen steeds aanpassingen worden meegenomen. Einddoel is de \"officiële\" naam in hoofletters te zetten gevolgd door de toevoeging Nielen. Dit proces is pas gedeeltelijk voltooid.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van T. J. Roos
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!