Stamboom van Harmen Dircxsz Roos Charlois/Katendrecht ca 1600

Foto van T. J. Roos
De publicatie Stamboom van Harmen Dircxsz Roos Charlois/Katendrecht ca 1600 is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 10.398 personen. Vanwege privacy zijn 4.851 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 19 februari 2024.


Deze publicatie vervangt de Publicatie Rosarium op de familiesite . ( www.familieroos.info) Deze Rosarium stamboom is voor het laatst "ververst" op 16 januari 2021 en wordt vanaf heden ( 21 februari 2022) niet meer van updates voorzien wegens technische problemen.

Mocht u opmerkingen/aanvulingen hebben dan kunt u die doorgeven aan t.roos@hccnet.nl.

 

 

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van T. J. Roos
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!