Stamboom Jacob de Bie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 2.553:

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christophorus van Ginneken (geboren in 1710), een kind van Petrus Jacobs van Ginneken en Joanna Stoffelen van Dun, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christophorus van Ginneken (geboren in 1710), een kind van Petrus Jacobs van Ginneken en Joanna Stoffelen van Dun, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wolfert van Leeuwen (geboren in 1712), een kind van Arij Ariensz van Leeuwen en ??, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna van Ginneken (geboren in 1712), een kind van Petrus Jacobs van Ginneken en Joanna Stoffelen van Dun, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna van Ginneken (geboren in 1712), een kind van Petrus Jacobs van Ginneken en Joanna Stoffelen van Dun, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aeltjen (geboren in 1713), een kind van Abraham van der Tuick en Niesje Meijers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wolfert van Leeuwen (geboren in 1714), een kind van Arij Ariensz van Leeuwen en ??, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba de Waal (geboren in 1714), een kind van Pieter de Waal en Susanna van der Gans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietjen (geboren in 1715), een kind van Jan Geerts en Aaltje Hindriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronilla van Acht (geboren in 1715), een kind van Theodorus Peeters van Acht en Anna Petrus Goort de Bie, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.