Stamboom Jacob de Bie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1 - 10 van 2.553:

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Boeye (geboren in 1640), een kind van Cornelis Jacobs Boeye en Willemijntje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albertien (geboren in 1672), een kind van Jan Alberts en Geesje Harmens, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hillichjen Jans

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis (geboren in 1682), een kind van Arij Ariensz van Leeuwen en ??, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantjen Geerts Poelman (geboren in 1684), een kind van Geert Poelmans en Aeltje Willems, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Vroegop (geboren in 1685), een kind van Pieter Vroegop en Adriaantje Potappel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wibbichjen Geerts (geboren in 1688), een kind van Geert Poelmans en Aeltje Willems, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Vroegop (geboren in 1688), een kind van Pieter Vroegop en Adriaantje Potappel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berent Geerts Poelmans (geboren in 1689), een kind van Geert Poelmans en Aeltje Willems, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Geerts Poelmans (geboren in 1693), een kind van Geert Poelmans en Aeltje Willems, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Vroegop (geboren in 1694), een kind van Pieter Vroegop en Adriaantje Potappel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.