Stamboom Jacob de Bie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 2.553:

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hilleke van Wageninge (geboren in 1706), een kind van Anthonie van Wageninge en Walborg Corste van Selst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus van Ginneke (geboren in 1706), een kind van Petrus Jacobs van Ginneken en Joanna Stoffelen van Dun, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus van Ginneke (geboren in 1706), een kind van Petrus Jacobs van Ginneken en Joanna Stoffelen van Dun, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hilleke van Wageninge (geboren in 1706), een kind van Anthonie van Wageninge en Walborg Corste van Selst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje van Leeuwen (geboren in 1707), een kind van Arij Ariensz van Leeuwen en ??, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijnje (geboren in 1708), een kind van Sirp Ayckes Elema en Jantje Jacobs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christophorus van Ginneken (geboren in 1708), een kind van Petrus Jacobs van Ginneken en Joanna Stoffelen van Dun, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christophorus van Ginneken (geboren in 1708), een kind van Petrus Jacobs van Ginneken en Joanna Stoffelen van Dun, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Luitjen (geboren in 1709), een kind van Jan Geerts en Aaltje Hindriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntjen (geboren in 1710), een kind van Sirp Ayckes Elema en Jantje Jacobs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.