Genealogie Hulst - de Rijk, Pol - Straatman en Overige Hulst lijnen in Nederland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 11.015:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Paulus Laurens van Basten (geboren in 1836), een kind van Paulus Laurens Hessing en Elisabeth van Basten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bastiaan Jongerius (geboren in 1837), een kind van Klaas Jongerius en Johanna de Wit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Isaak Maigret (overleden in 1837), een kind van Jacobus Adrianus Maigret en Margaretha Angenieta Viveen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacques Benoit Maigret (geboren in 1837), een kind van Jacobus Adrianus Maigret en Margaretha Angenieta Viveen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Driesje Kanis (overleden in 1837), een kind van Jacob Kanis en Trijntje Bakker, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Meinardus Kanis

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Emmelot (geboren in 1837), een kind van Adrianus Emmelot en Sophia Blokland, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Peek (geboren in 1837), een kind van Cornelis Peek en Adriana Herremans, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dirkje Peek

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Koetsier (geboren in 1837), een kind van Cornelis Koetsier en Antje de Kruijf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Koetsier (overleden in 1837), een kind van Cornelis Koetsier en Antje de Kruijf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Johannes Post (geboren in 1837), een kind van Hendrik Jan Post en Dina van Levendaal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.