Genealogie Hulst - de Rijk, Pol - Straatman en Overige Hulst lijnen in Nederland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 11.015:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Johanna de Rijk (overleden in 1830), een kind van Cornelis de Rijk en Johanna Maria de Rijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Marinus de Rijk (overleden in 1830), een kind van Cornelis de Rijk en Johanna Maria de Rijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Johanna de Rijk (geboren in 1831), een kind van Cornelis de Rijk en Johanna Maria de Rijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Dolmans (geboren in 1832), een kind van Mattheus Jacobus Dolmans en Alberta Remkes, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hermanus Remkes

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Dolmans (overleden in 1833), een kind van Mattheus Jacobus Dolmans en Alberta Remkes, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hermanus Remkes

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maatje Pieternella de Kam (geboren in 1834), een kind van Jan de Kam en Maria Helena de Looff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus de Kam (geboren in 1835), een kind van Jan de Kam en Maria Helena de Looff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Valentijn (geboren in 1835), een kind van Johannes Goris en Maria Catharina Valentijn, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Cornelia Goris

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltjen Vugteveen (overleden in 1835), een kind van Egbert Vugteveen en Hendriene Folbert, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Vugteveen

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Koetsier (geboren in 1835), een kind van Cornelis Koetsier en Antje de Kruijf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.