Genealogie Hulst - de Rijk, Pol - Straatman en Overige Hulst lijnen in Nederland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 11.003:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Everina Rijnbergen (geboren in 1838), een kind van Jacobus Rijnbergen en Anthonia Emmelot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hendrik Hessing (overleden in 1838), een kind van Paulus Laurens Hessing en Elisabeth van Basten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis de Kam (geboren in 1839), een kind van Jan de Kam en Maria Helena de Looff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Antonie Oomen (geboren in 1839), een kind van Andries Willem Oomen en Maria van Weerelt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mathijs Johannes Jacobus Koenen (geboren in 1839), een kind van Johannes Adrianus Koenen en Theodora van Broekhuijsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Christiaans (geboren in 1839), een kind van Jan Christiaans en Jantje Boerman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Christiaans (overleden in 1839), een kind van Jan Christiaans en Jantje Boerman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Lodovicus Hendrikus Hooglugt (geboren in 1839), een kind van Willem Hooglugt en Antonia Catharina van der Kolk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sophia Cornelia Emmelot (geboren in 1839), een kind van Adrianus Emmelot en Sophia Blokland, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertje Hendriks van der Leest (geboren in 1839), een kind van Hendrik van der Leest en Jetske Gorter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.