Families van o.a. Huis, Verkaik, Sinterniklaas, de Rooij

Foto van Hendrik Dirk Huis
De publicatie Families van o.a. Huis, Verkaik, Sinterniklaas, de Rooij is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 43.624 personen. Vanwege privacy zijn 7.248 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 30 november 2023.


Dhr. H.D.Huis is in 2015 (94 jr.) overleden en om zijn werk met een verzameling van 49000 personen in zijn genealogie niet voor niets te laten zijn, wordt het hierbij gepost. Dank is verschuldigd aan eenieder die hier in het verleden zijn medewerking aan heeft gegeven: familie, archieven, kennissen, en vele anderen. (gepubliceerd door J. Neijman). 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!