Stamboom Hoogland - van der Molen

Foto van Jan Hoogland

De publicatie Stamboom Hoogland - van der Molen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.673 personen. Vanwege privacy zijn 512 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De verzamelde stamboominformatie is in de basis ca 60 jaar geleden ontstaan doordat mijn oom - Ebel Anton van der Molen een kwartierstaat samenstelde op basis van de in de (vooral Groningse) familie aanwezige stambomen in boekvorm:

Zelf heb ik dit de kwartierstaat ca 50 jaar geleden voortgezet en aangevuld met gegevens van de familie Hoogland ("Genealogysk Jiernoekje 1962, en later 'Het Voor-en nageslacht van de familie Hoogland", 1997) en die van de familie van mijn vrouw ("De Spoelstra's" van W.T.Vleer 1954 en "Het Geslacht Pama" door C.Pama, Kaapstad 1956).

Aanvankelijk had ik de informatie verzameld op een kaartsysteem, maar met de komst van de computer is alles omgezet in digitale vorm, aanvankelijk in Pro-Gen en na de overstap naar Apple in Reunion. Vervolgens is deze informatie dankzij vele websites verder aangevuld en verbeterd.    


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Jan HooglandGevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Deze publicatie bevat 648 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!