genealogyonline

Stamboom Hoogland - van der Molen

Picture of Jan Hoogland

The publication Stamboom Hoogland - van der Molen has been compiled by (contact the author). The data collection consists of 4,673 persons. More statistical information about the publication (like numbers and dispersion of genealogical events) can be found on the statistics page. A list with used sources can be found on the sources page.


De verzamelde stamboominformatie is in de basis ca 60 jaar geleden ontstaan doordat mijn oom - Ebel Anton van der Molen een kwartierstaat samenstelde op basis van de in de (vooral Groningse) familie aanwezige stambomen in boekvorm:

Zelf heb ik dit de kwartierstaat ca 50 jaar geleden voortgezet en aangevuld met gegevens van de familie Hoogland ("Genealogysk Jiernoekje 1962, en later 'Het Voor-en nageslacht van de familie Hoogland", 1997) en die van de familie van mijn vrouw ("De Spoelstra's" van W.T.Vleer 1954 en "Het Geslacht Pama" door C.Pama, Kaapstad 1956).

Aanvankelijk had ik de informatie verzameld op een kaartsysteem, maar met de komst van de computer is alles omgezet in digitale vorm, aanvankelijk in Pro-Gen en na de overstap naar Apple in Reunion. Vervolgens is deze informatie dankzij vele websites verder aangevuld en verbeterd.    


Index of surnames


Starting points in this publicationToday in the past


Other publications by Jan HooglandFound online scans Scans zoeken

Found matches Aanknopingspunten tussen stambomen

View the statistics

Second World War victimsAccess to the content of the publication is restricted by the author.

If you are invited by the author, you can log in and see the private area.


This publication contains 648 images!


View the image gallery
Try the service without any obligation

more than 7,500 genealogists preceded you!


The login to the private area of this
publication is available only to those who
are invited by the author!


Cancel


Did you forget your password?