genealogieonline

Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 869:

Anna Claasdr Prins is geboren op 17 maart 1672 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Anna Claasdr Prins is geboren op 17 maart 1672 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Engeltje Jans Middelkoop is geboren op 10 januari 1675 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Thomas Jansz Middelkoop is geboren op 17 november 1678 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Maaike Stevens is geboren op 27 mei 1688 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Hendrik Corneliszn de Vor en Anna Claasdr Prins zijn getrouwd op 21 juni 1691 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Hendrik Corneliszn de Vor en Anna Claasdr Prins zijn getrouwd op 21 juni 1691 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek gerecht.

Bekijk suggestie

Hendrik Corneliszn de Vor en Anna Claasdr Prins zijn getrouwd op 21 juni 1691 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Neeltje Cooll is geboren op 22 januari 1693 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Arien Jansz Middelkoop en Geertje Claas Dijk zijn getrouwd op 25 april 1707 in Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Trouwboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.