genealogieonline

Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 102:

Johannis van der Boon is geboren op 5 februari 1812 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Heindrina Sablerolle is geboren op 20 februari 1812 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Heindrina Sablerolle is overleden op 11 juni 1812 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jannetje Sablerolle is geboren op 6 april 1814 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jannette van Beekum is overleden op 10 april 1814 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis Sablerolle en Jannetje Visser zijn getrouwd op 7 februari 1815 in Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Sablerolle is geboren op 31 augustus 1815 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Sablerolle is overleden op 17 oktober 1815 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Catharina Sablerolle is geboren op 25 januari 1817 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacob van Geijl is geboren op 20 februari 1817 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.