genealogieonline

Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 166:

Albert Adrien van der Kaaij en Cornelia van de Water zijn getrouwd op 26 mei 1812 in Bladel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bladel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anthonij van de Water en Gosewina Meijer zijn getrouwd op 14 februari 1813 in Hoogeloon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoogeloon » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes van Ooijen is overleden op 27 augustus 1814 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Aalst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Bernardus Hendrikus de Ruijter is geboren op 17 april 1817 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Nicolai Voermans is overleden op 20 november 1817 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Peter Johannes Smits en Maria Catharina Martens zijn getrouwd op 23 november 1817 in Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arnoldus Martens en Elisabeth Bergmans zijn getrouwd op 23 april 1820 in Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan van Ooijen is geboren op 30 augustus 1821 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Aalst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Simon van Vliet is geboren op 19 augustus 1826 te Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antonia van Vliet is geboren op 15 maart 1831 te Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.