genealogieonline

Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 566:

Jan Brink is geboren op 19 maart 1814 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albert Gerrits de Groot is geboren op 15 oktober 1817 te De Wijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » De Wijk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Hilberts Lubbinge is geboren op 26 december 1817 te Ruinen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Ruinen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik ter Heide is geboren op 5 maart 1819 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jentien Jans Slagter is geboren op 20 januari 1820 te Ruinen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Ruinen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gesina Zuidema is geboren op 7 september 1820 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albert Kloeze is geboren op 7 april 1821 te Ruinen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Ruinen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna Maria Lucassen is geboren op 14 mei 1821 te Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klaassien Veldhuis is geboren op 14 september 1821 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antje Jans Claassen (Venema) is geboren op 22 december 1821 te Roden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Roden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.