Stamboom Hobers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 31:

Theunis Hendriks de Vries en Tettje Rienks Harkema zijn getrouwd op 3 januari 1841 in Lemsterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Lemsterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Auke Arends van der Wal en Berber Jans Baas zijn getrouwd op 11 juni 1848 in Aengwirden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Aengwirden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Klaas Jans Feijer is overleden op 2 november 1849 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Marten Synes Slof en Lummigje Jans Vonk zijn getrouwd op 18 april 1851 in Doniawerstal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Doniawerstal » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Alberts Piek en Jentje Hendriks Bakker zijn getrouwd op 24 november 1855 in Aengwirden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Aengwirden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Willempje Hendriks de Wilde is overleden op 26 maart 1862 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jacob Klazes Snijder en Lutske Riekeles Sytsema zijn getrouwd op 8 mei 1862 in Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Pieters Lok en Jantje Lubberts Kolk zijn getrouwd op 14 maart 1863 in Aengwirden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Aengwirden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Klazes Baas is overleden op 25 januari 1878 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hiltje Thijmens Ekelboom is overleden op 18 december 1878 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.