Stamboom Hesseling, met aangehuwden

Foto van L.F. (Ben) Hesseling
De publicatie Stamboom Hesseling, met aangehuwden is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.758 personen. Vanwege privacy zijn 105 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 7 juni 2024.


Dit zijn de gegevens die ik tot nu toe (juni 2024) heb verzameld. Er staan ook gegevens op van de aangehuwde families voor zover ik die heb kunnen achterhalen. De oorsprong van mijzelf en de voorouders ligt in 's-Heerenberg en Lengel voormalige gemeente Bergh is nu gemeente Montferland. Ik zoek nog steeds het ontstaan en/of betekenis en herkomst van de familienaam Hesseling.
Heeft u op- of aanmerkingen en/of suggesties en aanvullingen, neem dan contact op.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!