Stamboom Heijting (heiting,heitink,heytinck,heyting,heytink) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 91:

Sjoerd (arjens) Kuik en Pietje (cornelis) Postma zijn getrouwd op 3 mei 1838 in Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Sijmen (Sjoerds) de Bildt en Attje (Meinderts) Stienstra zijn getrouwd op 17 mei 1838 in Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Broer (Harts) Meijer en Jetske (Dirks) Poortman zijn getrouwd op 13 mei 1841 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Berend (ennes) Krottje is overleden op 4 mei 1842 te Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Rikjen Glastra van loon is overleden op 30 oktober 1846 te Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hendrikje (bartels) Kuik is overleden op 3 oktober 1847 te Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Rienkje (siedses) Hogerhuis is overleden op 10 januari 1848 te Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan (Hermanus) van Zandbergen en Martentje (Klazes) Post zijn getrouwd op 26 juli 1849 in Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Cornelis (Klazes) Kuiken en Pleuntje (gerrits) Keizer zijn getrouwd op 18 oktober 1849 in Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Grietje (Joris) Zuiderbaan is overleden op 6 december 1849 te Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.