Stamboom Heijting (heiting,heitink,heytinck,heyting,heytink)

Foto van Y. Zijlstra-Heijting
De publicatie Stamboom Heijting (heiting,heitink,heytinck,heyting,heytink) is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.655 personen. Vanwege privacy zijn 20 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 30 juni 2021.
Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van de gegevens van dhr. Hoitingh (familie uit oost gelderland) uit naarden.

Ook heb ik gebruik gemaakt van de website van dhr John Ooms, http://www.erfgoed-fundaasje.nl/de-boederijen-van-het-bildt/ en https://fmg.ac/Projects/MedLands/ENGLAND,%20AngloSaxon%20&%20Danish%20Kings.htm#_Toc389126245

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!