Stamboom Heijting (heiting,heitink,heytinck,heyting,heytink) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.431 - 1.440 van 1.454:

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eelke Bosje (overleden in 1943), een kind van Jan (Eelkes) Bosje en Baukje (Willems) Kuiken, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Albertus van Ommen is overleden op 14 juli 1944 te Wijhe. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wijhe » Overlijden 1943-1952.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Leeuwarden gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Post (overleden in 1945), een kind van Johannes (Corneliszn) Post en Antje Bakker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Post (overleden in 1945), een kind van Johannes (Corneliszn) Post en Antje Bakker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Tulner (overleden in 1946), een kind van Ritske (Dirks) Tulner en Kornelisje (Kornelis) Wilstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Dirk (Ritskes) Tulner is overleden op 15 september 1946 te Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Dirk (Ritskes) Tulner is overleden op 15 september 1946 te Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » Overlijden 1943-1950.

Bekijk suggestie

Petrus Gradus Smits is overleden op 16 oktober 1946 te Arnhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Arnhem » Overlijden 1946.

Bekijk suggestie

Petrus Gradus Smits is overleden op 16 oktober 1946 te Arnhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Arnhem » Overlijden 1942-1950.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sjoukje Bosje (overleden in 1949), een kind van Jan (Eelkes) Bosje en Baukje (Willems) Kuiken, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.