Stamboom Hamming(h)

Foto van Dick Nijborg
De publicatie Stamboom Hamming(h) is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 388 personen. Vanwege privacy zijn 83 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 17 juni 2024.


Welkom op Stamboom Hamming(h), voorouders van mijn vrouw Jacoba.

Dit bestand is ook onderdeel van een veel groter bestand: Genealogisch bestand Dick Nijborg.

Ga naar Genealogisch bestand Dick Nijborg

Mochten belangstellenden, aanvullingen en of correcties hebben, dan houd ik mij aanbevolen.
Mocht nadere informatie gewenst zijn, neemt u gerust contact met mij op.
Alle gegevens heb ik gevonden op de fraaie site van de Groninger Archieven "Alle Groningers", Drenlias en natuurlijk materiaal uit onze familie.

Alles is zo zorgvuldig mogelijk gecontroleerd op fouten. Desondanks kan het natuurlijk zo zijn dat er hier en daar een foutje is geslopen in mijn gepubliceerde gegevens. Gaarne zou ik dit willen horen.
I.v.m. Privacy wordt door Genealogie Online van alle levende personen geen persoonlijke info getoond. Alleen met toestemming van betreffende levende personen mogen de gegevens worden getoond.  Mocht u geen bezwaar hebben tegen het vermelden van uw naam en andere info, stuur me dan even een berichtje en ik zal u toevoegen.

Als je zoekt naar personen met in de naam een tussenvoegsel en je kunt de persoon niet vinden, probeer dan eens te zoeken door het tussenvoegsel weg te laten.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


VerhalenVandaag in het verleden


Andere publicaties van Dick Nijborg

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Dick Nijborg
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken


De toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Deze publicatie bevat 104 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!