Stamboom Gerrit Haaring » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.419:

Dirk Tjeerds van der Weg is geboren op 24 november 1815 te Oostdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Oostdongeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Akke Simens Ypma is overleden op 21 december 1815 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Albert Jans Venema is geboren op 23 maart 1816 te Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Tjitte Fetzes Koopmans is geboren op 4 april 1816 te Utingeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Utingeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Sjoukjen Sjoukes Vrieswijk is overleden op 22 april 1816 te Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Pieter Cornelis Zijlstra en Trijntje Cornelis zijn getrouwd op 25 mei 1816 in Ferwerderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Binse Durks van der Werf is geboren op 8 juni 1816 te Workum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Workum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Auwert Annes van der Heide en Minke Piers Wouda zijn getrouwd op 26 oktober 1816 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Gerrit Hettes Jellema is geboren op 3 november 1816 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan Pieters FERWERDA en Tjitske Anskes DEGROOT zijn getrouwd op 6 november 1816 in Ferwerderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.