Stamboom Gerrit Haaring » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.419:

Jacob Piers Kampstra is overleden op 14 september 1812 te Kollumerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Kollumerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Eelkje Hylkes Merkus is overleden op 30 september 1812 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jetze Lieuwes Bos is geboren op 22 november 1812 te Oostdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Oostdongeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacob Oedzes Stienstra en Trijntje Sierks van der Veen zijn getrouwd op 11 december 1812 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Grietje Tjerks Postma is geboren op 5 februari 1813 te Kollumerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Kollumerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jouw Hendriks Kooistra is geboren op 5 maart 1813 te Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Fedde Ruurds Keegstra is geboren op 13 maart 1813 te Westdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Westdongeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Corneliske Wygers DE GROOT is geboren op 15 mei 1813 te Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Teunis Johannes Schonenburg is overleden op 12 juli 1813 te Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan Poppes Zijlstra is overleden op 21 september 1813 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.