Stamboom Van den Berg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 2.360:

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Jans Punt (geboren in 1754), een kind van Jan Jacobs Punt en Grietien Jannes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wijnolt Jans Punt (geboren in 1759), een kind van Jan Jacobs Punt en Grietien Jannes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannegje van den Berg (geboren in 1762), een kind van Teunis van den Berg en Grietje Langelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Steven Bos (geboren in 1764), een kind van Pieter BOS en Antonia van Eck, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Steven BOS

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsberta Bregard (geboren in 1764), een kind van Gerardus Bregard en Dirkje van der Tong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marcellus Eliza Johannes Swaving (geboren in 1765), een kind van Diderick Swaving en Josina Catharina de Swart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lammigjen Jans Punt (geboren in 1766), een kind van Jan Jacobs Punt en Grietien Jannes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerarda Bregard (geboren in 1767), een kind van Gerardus Bregard en Dirkje van der Tong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Matthijs Bregard (geboren in 1770), een kind van Gerardus Bregard en Dirkje van der Tong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrigje van Veenendaal (geboren in 1770), een kind van Hendrik hermens van veenendaal en Jenneke Rijkse van Clingerbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.